Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρόεδρος της FIFA του χάρισε μια μπάλα και μια κόκκινη κάρτα

O πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο θέλησε να χαρίσει μια κόκκινη κάρτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συνάντησης στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Τζιάνι Ινφαντίνο με τους δυο άνδρες να συζητούν για διάφορα θέματα, με το κυριότερο να αφορά την οπαδική βία και τους τρόπους που θα βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μάλιστα στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο πρόεδρος της FIFA επιφύλασσε ένα δώρο στον πρωθυπουργό, αφού θέλησε να του δώσει μια κόκκινη κάρτα, μαζί με μια μπάλα ποδοσφαίρου

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαριτολογώντας ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι χρήσιμη για τον ίδιο, καθώς μπορεί να την αξιοποιήσει στο υπουργικό συμβούλιο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ανέβηκε στο 30,7% η Νέα Δημοκρατία – «Όχι» στην ενεργοποίηση Τσίπρα
Η πλειονότητα των ψηφοφόρων (με εξαίρεση εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ) δεν πιστεύουν ότι η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα θα αλλάξει κάτι και επιθυμούν ένα νέο πρόσωπο να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας
Κάλπη 6