Τρίτη, 8 Οκτ.
26oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον προϋπολογισμό του 2025 – Νέο βίντεο στο TikTok

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον προϋπολογισμό του 2025 – Νέο βίντεο στο TikTok

Ένα βίντεο για τον προϋπολογισμό του 2025 ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok το απόγευμα της Τρίτης (08.10.24)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται σε όσα προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2025, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, εστιάζοντας στα 5 βασικά σημεία.

Μεταξύ άλλων τονίζει τις 12 μειώσεις φόρων κι αποδοχών.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ο προϋπολογισμός:

-Κάνει καλό στην τσέπη μας διότι περιλαμβάνει 12 αυξήσεις αποδοχών και 12 μειώσεις φόρων. Έτσι κλείνουμε σταθερά την ψαλίδα που μας χωρίζει από τα ευρωπαϊκά εισοδήματα.

-Νοικοκυρεύει και άλλο το δημόσιο χρέος, διότι το μειώνει κατά σχεδόν πέντε μονάδες του Α.Ε.Π., αυξάνοντας επιπλέον την διεθνή αξιοπιστία της χώρας και ελαφρύνοντας τις επόμενες γενιές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 

-Κάνει πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική την οικονομία μας, διότι στοχεύει στην αύξηση των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων και στη μείωση των εισαγωγών.

-Κλείνει το επενδυτικό κενό που άφησε στην οικονομία μας η κρίση, διότι συγκριτικά με το 2019 υπερδιπλασιάζει τις δημόσιες επενδύσεις που κάνουμε σε Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια και Πολιτική Προστασία

-Όλα αυτά συμβαίνουν σε πλαίσιο δημοσιονομικής σταθερότητας και υπευθυνότητας, σε μια στιγμή που άλλες ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες είτε βρίσκονται σε ύφεση είτε έχουν υπερβολικά ελλείμματα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις