Site icon NewsIT

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ για επιθεώρηση των 30 νέων αστικών λεωφορείων

26.08.2024 | 08:02
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ για επιθεώρηση των 30 νέων αστικών λεωφορείων

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο των νέων λεωφορείων των περιαστικών διαδρομών του ΟΑΣΑ. Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Κορωπί βρίσκεται νωρίς το πρωί της Δευτέρας (26.08.24) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει επιθεώρηση των νέων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που ξεκινούν σήμερα στην Ανατολική Αττική, και ξεναγείται στον στόλο από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα.

Η νέα παρτίδα αποτελείται από 30 λεωφορεία ωστόσο οι παραδόσεις θα είναι τακτικές, προκειμένου η προμήθεια των 211 λεωφορείων για τις αστικές συγκοινωνίες να να έχει ολοκληρωθεί έως το α’ τρίμηνο του 2025.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης αστικών και περιαστικών λεωφορείων στην Αττική.

«Σήμερα βλέπετε τα 30 πρώτα νέα λεωφορεία που ήδη έχουν βγει σε δρόμους της Αν. Αττικής. Πρόκειται για ένα μικρό τμήμα από μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2025 να έχουμε στην Αττική 950 νέα λεωφορεία σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, απολύτως προσβάσιμα σε ΑμεΑ, με κλιματισμό τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος, μάλιστα, επεσήμανε πως «τους επόμενους μήνες οι συμπολίτες μας στην Αττική θα αρχίσουν να βλέπουν μια αισθητή διαφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version