Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαλαρός κι ευδιάθετος με δημοσιογράφους σε ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια πριν τις ευρωεκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαλαρός κι ευδιάθετος με δημοσιογράφους σε ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια πριν τις ευρωεκλογές

Σε χαλαρή διάθεση, ντυμένος απλά και πίνοντας μπύρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε με δημοσιογράφους σε γνωστή ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια, όπου τους παρέθεσε γεύμα, μόλις ένα 24ωρο πριν τις ευρωεκλογές.

Χαμογελαστός κι ευδιάθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές είχε μία ευχάριστη συζήτηση με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι σήμερα, Σάββατο (08.07.24) η μέρα είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση και στους Coldplay, καθώς ο ίδιος θα παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ απόψε.

Παράλληλα, όμως, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την ανατροπή και την ανάφλεξη του βυτιοφόρου στον Ισθμό της Κορίνθου, επισημαίνοντας ότι «τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά».

«Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα μέσα σε 12 ώρες», υπογράμμισε.

Πάντως, ο ίδιος δεν φάνηκε ανήσυχος για το αν το συμβάν στη γέφυρα θα εμποδίσει τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, τη στιγμή που θα βρίσκονται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως αύριο, Κυριακή, αφού το σημείο όπου σημειώθηκε η ανατροπή και η ανάφλεξη θα είναι κλειστό για ημέρες.

Ερωτηθείς για το ποια είναι η πρόβλεψή του για την ευρωκάλπη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε «έκανα αλλά δεν σας τη λέω».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και την εκτίμησή του για τους τελικούς στο NBA, λέγοντας πως οι Μπόστον Σέλτικς θα επιβληθούν των Ντάλας Μάβερικς με 4-1.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα γραφεία της Δημοκρατίας αύριο μεταξύ 18.30 – 19.00 και από εκεί θα δει τα exit poll.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις