Πολιτική

Κυβέρνηση: Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα αλλά και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε αναβρασμό εξαιτίας των σκληρών μέτρων, η κυβέρνηση αντέδρασε στην απόφαση Λιάνη κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στην ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη λίγες μέρες πριν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνονται τα πιο σκληρά μέτρα που έχει ζήσει ποτέ ο ελληνικός λαός, ήρθε με μια γραπτή δήλωση του Γιώργου Πεταλωτή, μέσω της οποίας στέλνεται το μήνυμα πως ο καθένας είναι πια υπεύθυνος για τις πράξεις του!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά για αποφάσεις που λαμβάνονται ”παραμερίζοντας επιμέρους αντιρρήσεις και αψηφώντας το πολιτικό κόστος”.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου
Η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την κρίσιμη ώρα για τη χώρα βρίσκονται μπροστά σε εθνικά κρίσιμες αποφάσεις.
Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, ιδιαίτερα η νέα γενιά της Ελλάδας, απαιτούν να δώσουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις.
Μάχη για να αποφύγουμε μια καταστροφική χρεοκοπία που θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας.

Να δοθεί σε όλους ο χρόνος να αλλάξουμε όσα μας έφεραν ως εδώ. Να δώσουμε οξυγόνο στους δημοκρατικούς θεσμούς, να ανατρέψουμε πελατειακές πρακτικές και αντιλήψεις, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Τις αποφάσεις αυτές τις παίρνουμε παραμερίζοντας επιμέρους αντιρρήσεις, αψηφώντας το πολιτικό κόστος. Δίνουμε τη μάχη για να υπηρετήσουμε το κοινό καλό, το συμφέρον του λαού στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής ζωής του τόπου.

Έχοντας συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης και συνείδηση της πραγματικότητας και των αναγκών της χώρας και του λαού, όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον Γ. Λιάνη – Συναντήση Παπούλια-Παπανδρέου στις 13:00 την Τετάρτη

Απειλητική επιστολή έλαβε η βουλευτής Αντζελα Γκερέκου

“Θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο”, επιμένει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Η Ελλάδα σε ξένα χέρια! Διαταγή Όλι Ρεν να συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία!

Παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Α. Κοτσακάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ