Site icon NewsIT

Κυβερνητικές πηγές για ΝΔ: Πιο προοδευτικοί οι ΑΝΕΛ – Βορίδης, Άδωνις σας έκαναν ΛΑΟΣ

01.10.2017 | 16:37
κοινωνικό μέρισμα Τσίπρας Μητσοτάκης

"Πόλεμος" ανακοινώσεων με… "φόντο" τους ΑΝΕΛ ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία.

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας κατά του Πάνου Καμμένου. Κυβερνητικές πηγές “ανέλαβαν” να απαντήσουν. Και κάπως έτσι, οι ΑΝΕΛ έγιναν θέμα… αντιπαράθεσης.

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία στράφηκε κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Τον κατηγόρησε πως “σέρνει” στην απαξίωση τον κ. Τσίπρα. Σχολίασε επίσης τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης (σ.σ. μαζί ως το τέλος).

Οι κυβερνητικές πηγές

Λίγες ώρες μετά, ήρθε η αντίδραση από τις κυβερνητικές πηγές. Σε άκρως ειρωνικό τόνο. «Η ΝΔ έχει δίκιο. Η κυβέρνηση προχωρά αρραγής, πετυχαίνει και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», σχολίασαν αρχικά.

Στη συνέχεια, τα βέλη τους στράφηκαν στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο κ. Μητσοτάκης ας κάνει τώρα συνέδρια για να συζητήσει το πρόγραμμα καταστροφής της κοινωνίας που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στη ΔΕΘ. Και αν δυσκολεύεται πολύ, ας βάλει και σε ψηφοφορία τη στάση του κόμματός του στο νομοσχέδιο για τη ταυτότητα φύλου».

«Πιο προοδευτικοί από τη ΝΔ οι ΑΝΕΛ»

Καταλήγοντας οι ίδιες πηγές σημειώνουν, «αφού δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τους ΑΝΕΛ, που αποδεικνύονται στη πράξη πολύ πιο προοδευτικοί από τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη και Βορίδη, που έχουν μετατρέψει πια τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ, ας ζητήσει τη γνώμη του κοινού…».

Η Νέα Δημοκρατία

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας είχε ως στόχο τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «υπουργό της ρουλέτας» και τον κατηγόρησε πως «καίει την κυβέρνηση και σέρνει στην πλήρη απαξίωση τον κ. Τσίπρα».

«Ο Υπουργός Άμυνας (!), «Υπουργός της ρουλέτας» καίει την Κυβέρνηση και σέρνει στην πλήρη απαξίωση τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει.

Ο κ. Βούτσης τον ανέχεται.

Όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν τους λόγους».

Και οι ΑΝΕΛ

Αφού μίλησαν όλοι για εκείνους, έπρεπε να “μιλήσουν” και οι ίδιοι οι ΑΝΕΛ. Και το έκαναν μέσω της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για παραλήρημα της ΝΔ και την κατηγόρησε πως έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του Γιάννη Κουρτάκη!

Όλη η δήλωσή της

«Την ώρα που ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου, ασχολείται με σοβαρά και θεσμικά θέματα και τα F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν στη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να συνεχίσει το παραλήρημά της.

Αρνούμαστε να απαντήσουμε στη Νέα Δημοκρατία που έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του καταδικασθέντα και υπόδικου Γιάννη Κουρτάκη – συνεργάτη του καταδικασμένου σε κάθειρξη για το Noor 1 Αιμίλιου Κοτσώνη. Τώρα που ήρθε η ώρα για τον Χριστοφοράκο της Siemens να καθίσει στο σκαμνί, θα ήταν καλύτερα η Νέα Δημοκρατία να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πώς κάποιοι δικοί της έπαιρναν μεροκάματο από τον Χριστοφοράκο και πώς τον φυγάδευσαν στο εξωτερικό. Όλα έχουν ένα όριο. Ας συνεχίσουν να ζουν στο παραλήρημά τους. Ο ελληνικός λαός θα τους κρίνει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version