Site icon NewsIT

Κυβερνητικές πηγές για Στέφανο Κασσελάκη: «Περιφερόμενος influencer που χυδαιολογεί»

19.08.2024 | 14:39
Κυβερνητικές πηγές για Στέφανο Κασσελάκη: «Περιφερόμενος influencer που χυδαιολογεί»

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα τις αποκλίσεις στις τιμές χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος, και συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Σε αυτό τον κατήφορο χυδαιότητας θα τον αφήσουμε μόνο του», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Απαντήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, έδωσαν σήμερα (19.08.2024) κυβερνητικές πηγές σχετικά με τις δηλώσεις του για την πολιτική προστασία και τις φετινές φωτιές.

«Για όλες τις αστήρικτες αιτιάσεις και τα χονδροειδή ψέματα του κ. Κασσελάκη έχουμε απαντήσει με αναλυτικά στοιχεία και συγκεκριμένες πράξεις», δήλωσαν και πρόσθεσαν πως πως η πολιτική προστασία προσπαθεί κάθε χρόνο να αντιμετωπίσει τα ολοένα και πιο δύσκολα προβλήματα που προκαλεί η κλιματική αλλαγή.

Κάθε χρόνο εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώνουμε το σύστημα πολιτικής προστασίας και πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις ολοένα και πιο δύσκολες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.

Έχουμε αυξήσει όσο ποτέ άλλοτε τον αριθμό των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων πυρόσβεσης ενώ η προσπάθειά μας συνεχίζεται βάσει ολοκληρωμένων πολιτικών για ένα σύγχρονο σύστημα πολιτικής προστασίας», δήλωσαν αρχικά.

Αποκαλώντας τον «περιφερόμενο influencer» οι κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο και για «κατήφορο χυδαιότητας».

«Ένα είναι σίγουρο, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν περιφερόμενο influencer που φτάνει στο σημείο να στοχοποιεί επιστήμονες, δημοσιογράφους και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος λασπολογώντας τους ότι «τα παίρνουν» επειδή δεν του αρέσουν αυτά που αναφέρουν.

Σε αυτό τον κατήφορο χυδαιότητας θα τον αφήσουμε μόνο του».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που έβαλε «φωτιά»

«Ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), προκαλώντας την αντίδραση των κυβερνητικών πηγών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο που ανέβασε στο Χ έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση για τον τρόπο που η πολιτική προστασία χειρίστηκε τις φετινές φωτιές αλλά και για το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Για την Πολιτική Προστασία και την Kλιματική Κρίση, από το Ταμείο Ανάκαμψης έχουν διατεθεί στην Ελλάδα πάνω από 550 εκατ. ευρώ. Πόσα έχουν απορροφηθεί; Το 1%. Έχουμε την κυβέρνηση του 1%! 1% αποτελεσματικότητα.

Σε 5 χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας.

Όμως ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα.

Ποια από τις δικαιολογίες του βίντεο προσβάλλει περισσότερο την αξιοπρέπειά μας;», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version