Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κυβερνητικές πηγές: «Ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Κυβερνητικές πηγές: «Ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Η ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη «αν αύριο με πυροβολήσουν, δεν θα φταίει ο Τσίπρας;» έφερε οργισμένη αντίδραση από κυβερνητικές πηγές, που κατηγόρησαν τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πως ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας.

Η φράση βγήκε από τα χείλη του Άδων Γεωργιάδη το βράδυ της Τρίτης (18.12.2018) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο κανάλι Kontra. Εκεί, με αφορμή την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως… ψάχνει αφορμές να τον αναφέρει στις ανακοινώσεις του και γι’ αυτό «αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;».

«Αν κάνετε μια αναζήτηση στη Google και δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν όλες αναφορά σε εμένα, είναι σχεδόν αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, πετάνε κι έναν Άδων Γεωργιάδη. Χθες (σ.σ. προχθες), ας πούμε, θέλουν να επιτεθούν στον Αλαφούζο και λένε: «όπως οι ανοησίες που λέει ο φίλος του κ. Γεωργιάδη, Άρης Πορτοσάλτε. Τσακώνονται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαφούζο και πρέπει να βρει τον τρόπο ο Τσίπρας να βάλει σε κάποιο σημείο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ωραία, κάθε μέρα λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις ακροδεξιά, ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο. Αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Ποιος θα έχει, η Άνω Ραχούλα;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας αυτή την αναφορά από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κάλεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον… μαζέψει. «Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως «δική του επιλογή», όπως έχει καυχηθεί», ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.

Και πρόσθεσαν: «Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις