Πολιτική

Λαφαζάνης κατά Τσίπρα για τον ανασχηματισμό και Παπαδημούλης κατά Λαφαζάνη

Ανασχηματισμός χωρίς Αριστερή Πλατφόρμα αναφέρει δεικτικά για τον Α. Τσίπρα ο ''Iskra'', ενώ ο Παπαδημούλης με tweet επιτίθεται σε Λαφαζάνη, Στρατούλη και Ήσυχο που ψήφισαν όχι αλλά δεν παραιτήθηκαν.

Δίνουν και παίρνουν οι φαρμακερές βολές εντός ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ των 2 στρατοπέδων, τους ”προεδρικούς” και την Αριστερή Πλατφόρμα που έχει ως επικεφαλής τον Π. Λαφαζάνη.
Απόδειξη είναι το άρθρο που ανέβασε η ιστοσελίδα ”Iskra” που εκφράζει την Αριστερή Πλατφόρμα. Ο τίτλος του άρθρου είναι σαφής: Ανασχηματισμός χωρίς Πλατφόρμα, και ακολουθεί ο υπότιτλος : Απομακρύνθηκαν Λαφαζάνης, Στρατούλης και Ήσυχος.

Χωρίς κανένα σχόλιο παραθέτουμε τι γράφει αμέσως μετά ο ”Iskra” για τον ανασχηματισμό.
Μοναδικός στόχος του ανασχηματισμού ήταν η απομάκρυνση από την κυβέρνηση των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Ήσυχου και η αντικατάσταση της παραιτηθείσας, για τους γνωστούς πολτικούς λόγους, Βαλαβάνη.
Όσο κι αν η απομάκρυνση των “τριών” ήταν περίπου αναμενόμενη, μετά και την διαφοροποίησή τους στις ψηφοφορίες στη Βουλή για το νέο μνημόνιο, το οποίο και καταψήφισαν, δεν παύει η απομάκρυνσή τους να έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία με αυτονόητο πολιτικό πρόσημο.

Συνεργάτες του Παναγ. Λαφαζάνη υπογράμμιζαν ότι για τον ίδιο η διατήρηση θέσεων και αξιωμάτων δεν μπορεί να έχει ως αντάλλαγμα εκπτώσεις σε όσα ο ίδιος θεωρεί ζητήματα αρχών για την Αριστερά και θεμελιώδη συμφέροντα για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας”.

Τα δηλητηριώδη σχόλια του ”Iskra” δεν άφησε αναπάντητα ο Δ. Παπαδημούλης. Με ανάρτηση του στο Twitter το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύεται τους υπουργούς που ψήφισαν όχι και δεν παραιτήθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το χρονοδιάγραμμα για τις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Chevron νότια της Κρήτης – «Αγκάθι» η Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Υπεγράφη από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταύρο Παπασταύρου, η δεύτερη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι ακριβείς θαλάσσιες συντεταγμένες για έρευνες υδρογονανθράκων
Πλοίο 1
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τζάνειο: Χτίζουμε βήμα βήμα ένα νέο ΕΣΥ – Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης δεν κατευθύνονται σε λίγους
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον 4ο και τον 5ο όροφο, όπου έχουν παραδοθεί αναβαθμισμένες μονάδες νευροχειρουργικής, χειρουργικής και παθολογικής αλλά και τις εγκαταστάσεις στον 1ο και τον 3ο όροφο, όπου τα έργα ολοκληρώθηκαν πέρυσι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τζάνειο
Βουλή: Live η συνεδρίαση για το πόρισμα για τον Χρήστο Τριαντόπουλο – «Επιβεβαιώνω το περιεχόμενο του υπομνήματός μου στην προκαταρκτική» λέει ο βουλευτής
Επεισοδιακή είναι η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το πόρισμα της προανακριτικής που προτείνει την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Δικαστικό Συμβούλιο
Ο Χρήστος Τριαντόπουλος στη Βουλή 1