Πολιτική

Λαφαζάνης: Τσίπρας – Καμμένος θα πάνε πακέτο μέχρι τέλους

Επίθεση κατά των πρώην συντρόφων του εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που χαρακτήρισε “παρωδία για γέλια και για κλάματα” την κριτική που κάνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο κ. Λαφαζάνης σε σχετική του δήλωση ανέφερε πως ο «Τσίπρας – Καμμένος πάνε πακέτο και ως πακέτο θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο και σε αξιοθρήνητη πολιτική κατάρρευση».

«Ο Πάνος Καμμένος, με τα όσα είπε στην Ουάσιγκτον, υπήρξε απλώς ο αμετροεπής λαγός, που έβγαλε φόρα παρτίδα όσα υπογείως και στην πράξη υλοποιεί εθελόδουλα και πρόθυμα ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών και τα νέα «αμερικανάκια» που κατοικοεδρεύουν στου Μαξίμου και σε ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «αμερικανο-γερμανοκρατία στον τόπο», και επέρριψε ευθύνες όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιδρά και δεν αμφισβητεί «το καθεστώς της πιο ακραίας αμερικανοκρατίας και Γερμανοευρωκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα», αλλά το αποδέχεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ