Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα για debate: Τηλεοπτική πρόβα συγκυβέρνησης

«Πρόβα συγκυβέρνησης» χαρακτήρισε το αποψινό debate η Λαϊκή Ενότητα και κάνει λόγο για «επίφαση πόλωσης που δεν μπορεί να συγκαλύψει τη συνενοχή στη μνημονιακή πολιτική».

«Οι αρχηγοί ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΔ εμφανίστηκαν ως εγγυητές του τρίτου Μνημονίου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Μοίρασαν ανούσιες υποσχέσεις για “ισοδύναμα”, μίλησαν για απαλλαγή από τη μέγγενη της μνημονιακής επιτροπείας δια μέσου… της εφαρμογής των μνημονίων και, βέβαια, δεν είπαν λέξη για τον ορυμαγδό σφαγιαστικών μέτρων που επίκεινται από Δευτέρα, προτιμώντας να αναλωθούν σε αποστηθισμένες ατάκες, χαμόγελα και αστειάκια. Το μόνο στο οποίο διαφώνησαν ήταν η ονομασία της επόμενης συγκυβέρνησης. Ο κ. Μεϊμαράκης την θέλει “εθνική ομάδα”, ο κ. Τσίπρας την προτιμά “κυβέρνηση εθνικής ευθύνης”.

Οι όποιες ιδεολογικές διαφορές έσπευσαν να ανακαλύψουν, για να φτιάξουν επίφαση “πόλωσης”, δεν μπορούν να συγκαλύψουν τη βαθύτερη συνενοχή στη μνημονιακή πολιτική.

Από σήμερα ο ελληνικός λαός έχει έναν παραπάνω λόγο την Κυριακή να αφήσει τους μονομάχους του αποψινού σόου το ίδιο έκπληκτους και έντρομους όσο το βράδυ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου».

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου