Πολιτική

Λέτε να βάλει μυαλό ο Χουλιαράκης και να κάνει… τούμπα;

Ο συνάδελφος που βρίσκεται πάνω μου, αυτός με το μουσάκι αλά Λένιν ή Τρότσκι, που παριστάνει τον αναλυτή, είχε γράψει και κάτι καλό πριν από μερικούς μήνες.

Με τίτλο “Κύριε Τσακαλώτο και κύριε Χουλιαράκη δεν δαγκώνω” είχε γράψει ένα άρθρο και τα έχωνε στους δύο υπουργούς, γιατί αρνούνται πεισματικά να ενημερώνουν τους δημοσιογράφους και κατ΄ επέκταση τον ελληνικό λαό, για τις αποφάσεις που παίρνουν, τις πολιτικές που εφαρμόζουν.

Επρεπε να περάσουν οι μήνες αυτοί για να πει το δικό του mea culpa ο Γιώργος Χουλιαράκης και να παραδεχτεί πόσο λάθος έκανε, αποφεύγοντας την επικοινωνιακή διαχείριση των θεμάτων με τα οποία ασχολείται.

Το χθες έκανε μιλώντας στο London School of Economics, όπου ομολόγησε πως “ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και προβλήματα που συναντήσαμε (σημείωση Κάλχα στην αξιολόγηση) , το οποίο δεν περίμενα ότι θα έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο, είναι η σωστή επικοινωνία, η οποία διαπλάσει προσδοκίες και πολεμά την αβεβαιότητα”.

Μπράβο κύριε Χουλιαράκη που κατάλαβες το προφανές. Δεν είναι μικρό πράγμα. Να ελπίσουμε ότι θα βάλεις μυαλό και θα επικοινωνείς με τους δημοσιογράφους; Ως Κάλχας λίγο δύσκολο το κόβω να αλλάξει χούι. Αλλά σε αυτόν τον ντουνιά το ωραίο είναι οι ανατροπές και οι… τούμπες.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ