Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Λεβέντης: Δεν με σεβάστηκε ο Θεοδωράκης αλλά τον συγχωρώ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το γιατί αποχώρησε από το χθεσινό συνέδριο του Ποταμιού εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. “Ταραχοποιούς” χαρακτήρισε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον αφήνουν να μιλά στην Βουλή!

Ο Βασίλης Λεβέντης έγινε χθες ο πρωταγωνιστής του συνεδρίου του Ποταμιού διά… της απουσίας του! Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποχώρησε χωρίς να απευθύνει χαιρετισμό, ενώ αργότερα εκδόθηκε και ανακοίνωση από το κόμμα που επιβεβαίωνε το γεγονός.

Η… κόντρα αρχικά αποκαλύφθηκε από τον βουλευτή του ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος με ένα tweet εξαπέλυε επίθεση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη.

Στην συνέχεια η Ένωση Κεντρώων ανέφερε στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό: “Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες“.

Σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του Σταύρου Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του Ποταμιού ήταν παρών όταν ο Βασίλης Λεβέντης έδειξε τον εκνευρισμό του σχετικά με το πότε είχε προγραμματιστεί να μιλήσει. Πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως… συγχωρεί τον Σταύρο Θεοδωράκη για το χθεσινό περιστατικό.

Οι ταραχοποιοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο γάμος (;) ΝΔ – Ποταμιού

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στα πολιτικά τεκταινόμενα, επαναλαμβάνοντας το πάγιο αίτημα του κόμματός του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, ενώ χαρακτήρισε “ταραχοποιούς” μερικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι “κάνουν φασαρία στη Βουλή και δεν με αφήνουν να μιλήσω”.

Τέλος, μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο συμπόρευσης μεταξύ ΝΔ – Ποταμιού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο χθεσινό συνέδριο, όταν μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπήρχαν βουλευτές του Ποταμιού που χειροκροτούσαν “σαν να μιλούσε ο αρχηγός τους”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε