Πολιτική

Λεβέντης: Όχι σε στήριξη της κυβέρνησης – Αν πει ο Καραμανλής στον Καμμένο να βγεί από την κυβέρνηση, θα το κάνει!

- Όχι από τον Βασίλη Λεβέντη σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη της κυβέρνησης
- «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε, είπε στον ΣΚΑΙ
- Μια οικουμενική έχει νόημα αλλά χωρίς ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, είπε ο κ. Λεβέντης

Όχι στην στήριξη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με ψήφο ή με συνεργασία, είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Ο κ. Λεβέντης είπε μάλιστα ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε να εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κυρίου Μεϊμαράκη. Σύμφωνα μάλιστα με τον κύριο Λεβέντη, αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το κάνει.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι δεν θέλει να εκλεγεί γιατί έχει την υποστήριξη του Άδωνη και του Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε ακροδεξιά βαρίδια.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Λεβέντης η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε: «Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ Καμμένο».

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη
Μητσοτάκης: «Με τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών και διευκολύνουμε τη λειτουργία των ΚΕΠΑ»
«Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Υγείας, και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις νέες αυτές υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιατρική εξέταση