Πολιτική

Λεβέντης: Πράξη αποστασίας η ανεξαρτητοποίηση του Σαρίδη

«Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδό της στη Βουλή και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της υπέρ των συμφερόντων του πολιτικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ΟPEN BEYOND TV ανέφερε πως «στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών οι θέσεις του κόμματος δεν πέρασαν στην κοινωνία, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς ορισμένων ΜΜΕ που απέκλεισαν τη φωνή της Ένωσης Κεντρώων. Κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να έχει πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων όσον αφορά τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Σε ερώτηση για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη, η οποία προκάλεσε και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «πρόκειται για πράξη αποστασίας και ο λαός θα τοποθετηθεί επί όλων των αποστασιών την ημέρα των εθνικών εκλογών».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την «Ομάδα Αλήθειας» – «Ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες για να πετούν λάσπη σε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης»
Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «επικοινωνιακό παρακράτος» αναφορικά με τις σχέσεις που έχει το κόμμα της ΝΔ με την «Ομάδα Αλήθειας» και καταγγέλλει μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρα πολιτικών αντιπάλων
Βουλή
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τραμπ συμφωνεί με την ελληνική πρόταση win win για τους δασμούς – Έτοιμη η οικονομία μας να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις
«Η Ελλάδα επέμενε από την αρχή να υπάρξει ενιαία αντίδραση από την ΕΕ, να σταθμιστούν τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία και μετριοπάθεια, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και ανώφελη κλιμάκωση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης