Πολιτική

Λιάκος για κορονοϊό: Δεν θα πειθαρχήσουμε, εμπρός για νέα Πολυτεχνεία!

Σε μία ακόμα ανάρτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αντώνης Λιάκος, μετά τον σάλο που προκάλεσε όταν έγραψε στο Facebook ότι και ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων.

Αυτή τη φορά, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αντίθεση του για την πιθανή επιβολή περιοριστικών μέτρων στα άτομα άνω των 65 ετών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Click4more: Λιάκος για Μόρια: “Αν ήμουν 16 χρονών κι εγώ φωτιά θα έβαζα”

Ο Αντώνης Λιάκος καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, “θα γελοιοποιηθεί” και ολοκληρώνει την ανάρτηση του με τη φράση “εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία”.

“Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.
Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.
…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!”.

https://www.facebook.com/antonis.liakos.98/posts/1546465665560152

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ