Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Λιάνα Κανέλλη: «Χτύπησα το πόδι και το πλευρό μου» – Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1

Λιάνα Κανέλλη: «Χτύπησα το πόδι και το πλευρό μου» – Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1

Για το ατύχημά της στο πλατό του ΑΝΤ1 τη βραδιά των ευρωεκλογών, που «πάγωσε» τόσο όσους βρίσκονταν στο πάνελ αλλά και τους τηλεθεατές, μίλησε η Λιάνα Κανέλη.

«Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου», δήλωσε η Λιάνα Κανέλη για το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1, μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Την ίδια ώρα, αναφερόμενη στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, τόνισε ότι «το ΚΚΕ μπορεί να πανηγυρίζει, δώσαμε μία μάχη σε απολίτικο σκηνικό».

 

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας (10.06.24) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στο περιστατικό, έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη, μετά το ατύχημα.

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Και πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις