Πολιτική

Λιου για διαπραγματεύσεις: “Απαιτείται επιπλέον προσπάθεια”

Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου μίλησε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας αμέσως μετά πώς παρακολουθεί τις εξελίξεις, υπάρχει πρόοδος, όμως απαιτείται επιπλέον προσπάθεια.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο Υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου, τονίζοντας πώς παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά απαιτείται επιπλέον προσπάθεια. Επίσης, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει κάνει ουσιαστικές κινήσεις, ενώ σύμφωνα με τον Αμερικανό η χώρα μας δείχνει πολιτική βούληση για την εφαρμογή δύσκολων μεταρρυθμίσεων.

Τέλος, ο Λιου ανέφερε ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, της Ευρώπης και τις παγκόσμιας οικονομίας όλες οι πλευρές να επιτύχουν και τεθεί η Ελλάδα σε δρόμο ανάπτυξης στο πλαίσιο της Ευρωζώνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η επόμενη ημέρα στη ΝΔ μετά την έκκληση Μητσοτάκη για ενότητα – «Φρένο» στις «δελφινομαχίες»
Η ενότητα είναι προϋπόθεση για να αντιστραφεί το κλίμα και η Ν.Δ. να ανακάμψει, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο οποίος  έθεσε όλους, βουλευτές και υπουργούς, προ των ευθυνών τους
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας