Site icon NewsIT

Η συνέντευξη του Τσίπρα: Το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι – “Καρφί” για Ζωή: Δεν μπορούμε να ψηφίζουμε στις 6 το πρωί!

29.07.2015 | 14:13
Η συνέντευξη του Τσίπρα: Το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι  –  “Καρφί” για Ζωή: Δεν μπορούμε να ψηφίζουμε στις 6 το πρωί!

- Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" - Για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν είναι να καθόμαστε μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή, για να στείλουμε ένα... μήνυμα στην τρόικα, αυτά είναι παιδικά πράγματα - Για εκλογές και συνέδριο: Πρέπει να πάμε σε έκτακτο συνέδριο, σύντομα, αρχές Σεπτέμβρη - "Πιστεύω πως η στάση κάποιων συντρόφων, είναι στο πλαίσιο κάποιων αποφάσεων που είχαν ληφθεί εδώ καιρό με στόχο τη διάσπαση" - Για τις... αριστερές "φωνές": Ας αποφασίσουμε εμείς οι... σοφοί της Αριστέρας ότι είμαστε καλύτεροι στην αντιπολίτευση! Υπάρχει περίπτωση ο λαός να σε εμπιστευτεί ως αντιπολίτευση; - "Μπηχτή" για τον ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνία ξεπέρασε και το κόμμα και την κυβέρνηση - "Το να αναλαμβάνεις την διακυβέρνηση δεν σημαίνει πως αυτομάτως έχεις την εξουσία στα χέρια σου" - "Το παραμύθι είχε λύκο. Ο λύκος είναι το χρέος". - Για δημοψήφισμα: Κάποιοι είχαν δημιουργήσει συνθήκες πραξικοπήματος. Εγώ βγήκα στον ελληνικό λαό και του είπα "ψήφισε όχι" για να κερδίσω διαπραγματευτική δυναμική - "Πρέπει να συγκρουστούμε με την ολιγαρχία" - Το σχέδιο των... ακραίων κύκλων για "Grexit" παραμένει στο τραπέζι

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, δίωρη ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιοσταθμό “105,5 Στο Κόκκινο”, με οικοδεσπότη τον Κώστα Αρβανίτη.

Παρακολουθήστε live τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version