Πολιτική

Λοβέρδος: Αν οι «Δημοκράτες» δεν πιάσουν το 3% στις ευρωεκλογές, αποχωρώ από την πολιτική

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε πως αν το κόμμα «Δημοκράτες» που ίδρυσε δεν πιάσει το 3% στις ευρωεκλογές, τότε θα αποχωρήσει από την πολιτική.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε χαρακτηριστικά πως «αν δεν κερδηθεί το 3% στις επερχόμενες ευρωεκλογές, θα είναι η τελική πράξη της πολιτικής μου πορείας. Νομίζω ότι είναι λογικό».

Αναφορικά με την αναζήτηση στελεχών τόνισε πως: «Το ψηφοδέλτιο διαμορφώνεται τώρα.Τα μισά του μέλη έχουμε κατασταλάξει ποια μπορεί να είναι, με βάση τις προτάσεις, γιατί υπάρχουν. Από την ώρα που δημοσιεύσαμε την περασμένη Δευτέρα το βίντεο αυτό από τον Έβρο και το σάιτ μας το δημοκράτες, ήταν δεκάδες αυτοί που είπαν ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι. Και πριν όμως, όταν ετοιμαζόμασταν είχαμε πει στον λαό αν θέλεις να κατέβεις θα κατέβεις».

Ακόμη ανέφερε οτι «το όνομα του κόμματος αφήνει σαφές μήνυμα ότι έχουμε ένα μέτωπο απέναντι στα άκρα. Και πέρα από αυτά έχει μέσα του τη δύναμη του συνθήματος ότι δεν θα αφήσουμε τον πατριωτισμό και την πατρίδα μας χάρισμα στους φασίστες, σε κάθε λογής τραμπούκο, ρατσιστή και μισαλλόδοξο.

Είμαστε εμείς πατριώτες στα χέρια μας. Ο πατριωτισμός και η τύχη της Ελλάδας και το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της είναι σε ασφαλή χέρια».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου