Site icon NewsIT

Μαίνεται ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Σκουρλέτης σε Βενιζέλο: Εσύ είσαι ο αποστάτης όχι ο Τσίπρας!

18.11.2013 | 11:55
Μαίνεται ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Σκουρλέτης σε Βενιζέλο: Εσύ είσαι ο αποστάτης όχι ο Τσίπρας!

- Βενιζέλος: Ο Τσίπρας διέπραξε πολιτική αλητεία. Ντροπή κύριε Τσίπρα! - Κεδίκογλου: "Στον ηθικό και πολιτικό κατήφορο του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει τέλος" - Σκουρλέτης: "Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψήφισαν και έχουν ελευθερία συνείδησης"

Όλα ξεκίνησαν από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Αυγή, μέσα από την οποία “έκλεισε το μάτι στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητώντας τους να “ρίξουν” την κυβέρνηση.
Οι δηλώσεις αυτές εξόργισαν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτική αλητεία.

Θέση πήρε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος στους ίδιους τόνους κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθεί ηθικό και πολιτικό κατήφορο.

Από το πρωί, το θέμα των δηλώσεων Τσίπρα έχει γίνει και αντικείμενο διαξιφισμών στις πρωινες τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ ήδη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, επέμενει στο άνοιγμα Τσίπρα και μάλιστα κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι αποστάτης είναι ο ίδιος σε σχέση με τις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο STAR χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ γρανάζι της κυβέρνησης, λέγοντας ότι “Ο κόσμος ψάχνει νέες πολιτικές εκφράσεις”.

Για το θέμα αυτό είχε τοποθετηθεί και στον ΣΚΑΙ.

“Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψήφισαν και έχουν ελευθερία συνείδησης” είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αισθάνεται ως ο πρώτος θιγόμενος.

Είπε επίσης ότι σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό του 27% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο είναι αποτέλεσμα ιδιότυπης συμμαχίας κοινωνικών δυνάμεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος: Ντροπή κύριε Τσίπρα να απευθύνετε πρόσκληση αποστασίας!

Σκουρλέτης σε Βενιζέλο: Οι βουλευτές έχουν ελευθερία συνείδησης

Τζάκρη: Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version