Πολιτική

Μαξίμου για ΝΔ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού…

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη για την καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο προκαλούν νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ήρθε η ανακοίνωση της ΝΔ και εν συνεχεία η απάντηση από κυβερνητικούς κύκλους.

Πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως «μία και μόνο φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη, είναι αρκετή ως απάντηση στην ανερμάτιστη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που για άλλη μία φορά αμφισβητεί την καθαρή έξοδο: “Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”».

Πριν το Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία

Στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχαν προκαλέσει, νωρίτερα, την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η Κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της “Μακεδονίας του Ίλιντεν” το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ.

Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει, είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Με μεγάλη προχειρότητα το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Θα απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι που υποκύπτουν σε λάθη
«Στον νέο νόμο που θα φέρουμε στο υπουργικό συμβούλιο της 28ης Απριλίου θα περιλαμβάνονται και απολύσεις για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι υποκύπτουν σε λάθη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Βουλή
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 3
Σε αναμμένα κάρβουνα η Αθήνα για τους δασμούς των ΗΠΑ παρά τα «καλά λόγια» Τραμπ – Οι εξαγγελίες της ΔΕΘ που «κινδυνεύουν» και η λύση «win win»
Έντονη είναι η ανησυχία στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο η εικόνα της οικονομίας να διαταραχθεί - «Στους οικονομικούς πολέμους δεν υπάρχουν κερδισμένοι, υπάρχουν μόνο χαμένοι» η θέση της κυβέρνησης
Ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ σε παλαιότερη συνάντηση στον Λευκό Οίκο 2