Site icon NewsIT

Μανιάτης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εμφυλιοπολεμική η ρητορική σας

09.07.2014 | 13:23
Μανιάτης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εμφυλιοπολεμική η ρητορική σας

Νέα κόντρα της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το θέμα του δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για επιθετική ρητορική που προσλαμβάνει εμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά αλλά τακτικισμό σε ότι αφορά στο θέμα του δημοψηφίσματος.

“Το δημοψήφισμα είναι κίνηση καθαρά τακτικής, προκειμένου να ξεφύγουμε από το θέμα που είναι η συζήτηση της ΔΕΗ, με φόντο το πρόβλημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας» δήλωσε με νόημα.

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο ο κ. Μανιάτης διαβεβαίωσε ότι διασφαλίζονται πλήρως τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων της ΔΕΗ, όπως και οι προνομιακές δεσμεύσεις υπέρ των τοπικών κοινωνιών ενώ διαβεβαίωσε ότι θα διατηρηθούν και τα κοινωνικά τιμολόγια τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να θιγεί ούτε κατά κεραία το κοινωνικό τιμολόγιο».

Επιπλέον ο κ. Μανιάτης υποστήριξε ότι τα χρήματα από την ιδιωτικοποίηση δεν θα πάνε ούτε στους δανειστές ούτε στο ΤΑΙΠΕΔ αλλά στο Ταμείο της ΔΕΗ για επενδύσεις και αναβάθμιση των υποδομών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καυγάς και ονομαστική ψηφοφορία για τη “μικρή ΔΕΗ”

Μεγάλες αλλαγές στη φορολογία εξήγγειλε ο Χαρδούβελης

Τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ Μεϊμαράκη και Μαξίμου;

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στη Βουλή για τη μικρή ΔΕΗ

Πολιτικό θρίλερ! Έτοιμος να συγκαλέσει την Ολομέλεια ο Μεϊμαράκης – Αρνείται το Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ: Εχουμε μαζί μας 120 βουλευτές για το δημοψήφισμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version