Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρινάκης: O Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Μαρινάκης: O Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Έκλεισε κάθε συζήτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

«Ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ και ακολουθήθηκε η διαδικασία αυτή γιατί η συμπεριφορά του ήταν αντίθετη στις υποχρεώσεις που έχει ένας βουλευτής. Με βάση την ιδιότητα του βουλευτή της ΝΔ συμμετέχεις σε κορυφαία κομματικά όργανα όπως η πολιτική επιτροπή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Διακινείται ότι «τον έβγαλε για λίγο ο Μητσοτάκης για να τον έχει πάλι υποψήφιο». Σε αυτό απαντώ: «Συνολικά συμπεριφορές του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» είναι η πρώτη και κυριότερη αντένδειξη για να είναι κάποιος μέλος μιας ΚΟ ή να είναι εκ νέου υποψήφιος για να γίνει μέλος αυτής». 

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τη ΝΔ για «μισή διαγραφή» λέγοντας: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλο τον κόσμο την λέξη κωλοτούμπα και μας έμαθε την αξία της καρέκλας. Αυτή ήταν η συγκολλητική τους ουσία. Θέλετε να θυμηθούμε συμπεριφορές και τραμπουκισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Το κόμμα που συμπεριφορές όπως το «θα σε χώσω 10 μέτρα κάτω από τη γη;» τις επικροτεί ή επιβραβεύει με νέες υποψηφιότητες κουνάει το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ;»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις