Πολιτική

Μαρινάκης: O Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Έκλεισε κάθε συζήτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

«Ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ και ακολουθήθηκε η διαδικασία αυτή γιατί η συμπεριφορά του ήταν αντίθετη στις υποχρεώσεις που έχει ένας βουλευτής. Με βάση την ιδιότητα του βουλευτή της ΝΔ συμμετέχεις σε κορυφαία κομματικά όργανα όπως η πολιτική επιτροπή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Διακινείται ότι «τον έβγαλε για λίγο ο Μητσοτάκης για να τον έχει πάλι υποψήφιο». Σε αυτό απαντώ: «Συνολικά συμπεριφορές του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» είναι η πρώτη και κυριότερη αντένδειξη για να είναι κάποιος μέλος μιας ΚΟ ή να είναι εκ νέου υποψήφιος για να γίνει μέλος αυτής». 

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τη ΝΔ για «μισή διαγραφή» λέγοντας: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλο τον κόσμο την λέξη κωλοτούμπα και μας έμαθε την αξία της καρέκλας. Αυτή ήταν η συγκολλητική τους ουσία. Θέλετε να θυμηθούμε συμπεριφορές και τραμπουκισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Το κόμμα που συμπεριφορές όπως το «θα σε χώσω 10 μέτρα κάτω από τη γη;» τις επικροτεί ή επιβραβεύει με νέες υποψηφιότητες κουνάει το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6