Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν αναβάλλονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως οι αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές θα γίνουν κανονικές στις 8 Οκτωβρίου.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης είπε πως «δεν τίθεται θέμα αναβολής ή μετάθεσης των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών», δίνοντας τέρμα στα σενάρια που κυκλοφορούσαν, λόγω των τεράστιων καταστροφών στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel και το θάνατο τουλάχιστον 15 ατόμων.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε πως «εκδόθηκε μια απόφαση παράτασης της ανακήρυξης των συνδυασμών για ευνόητους λόγους λόγω μη λειτουργίας των δικαστηρίων για κάποιες στις πληγείσες περιοχές. Δεν επηρεάζει τη διενέργεια των εκλογών. Δεν υπάρχει απόφαση ούτε θέμα αναβολής των εκλογών στη χώρα». 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Οι δικαιούχοι ανάφεραν ότι το κόστος εξυπηρέτησης του δανείου που έχουν λάβει είναι σαφώς χαμηλότερο συγκριτικά με το ενοίκιο που πλήρωναν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας
Ο μάρτυρας υπεράσπισης κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τον Νίκο Κοτζιά με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Πάνου Καμμένου να ζητήσουν την άμεση σύλληψή του
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας