Site icon NewsIT

Μαρκογαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Τι ήθος έχει αυτό το θηλυκό;

05.04.2013 | 10:42
Μαρκογαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Τι ήθος έχει αυτό το θηλυκό;

Λάβρος κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη εμφανίστηκε σε πολλές συνεντεύξεις του ο Πρόεδρος της Προανακριτικής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε: “Λυπαμαι πάρα πολύ. Όταν υβρίζονται οι πρόσφατα νεκροί γονείς μου. Τι ήθος έχει αυτό το θηλυκό; Τι είναι αυτό το θηλυκό κ. Παπαδημούλη; Όταν μου υβρίζει η κυρία τους νεκρούς γονείς μου αντιλαμβάνεστε περι ποίου πρόκειται.” Έδωσε επίσης ένα παράδειγμα για τον τρόπο εξέτασης από την κα Κωνσταντοπούλου. “Εξετάζεται μάρτυρας από τους έμπειρους εισαγγελείς, Πεπόνη και Μουζακίτη. Προκύπτει μια σελίδα κατάθεσης. Εξετάζεται από εμένα μάρτυρας μιαμιση σελίδα. Εξετάζεται από την κα Κωνσταντοπούλου προκύπτουν 400 σελίδες στις οποίες δεν προκύπτει τίποτα! Βασανίζει η κυρία, με ένα σαρδόνιο χαμόγελο και μια απίστευτη υποκριτική”.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Μαρκογιαννάκης, έκανε αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη και τον κατηγόρησε ότι όλο το χθεσινό σκηνικό ήταν στημένο!

“Τον Κασιδιάρη θ’ ακούμε; O Κασιδιάρης είναι αυτός που δέρνει είναι αυτός που επιτίθεται. Εγώ, 2-3 μήνες τον είχα μη σταξει και μη βρεξει. Εξ αριστερών μου καθόταν και όλο του χαμογελούσα και με συγκατάβαση του φερόμουν. Χθες ήρθε στημένος. Ειχαν συζητησει στην Χρυσή Αυγή τι θα κάνουν για να δημιουργήσει πρόβλημα. Είχα ζητήσει δημόσια συνεδρίαση με επιστολή μου στον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν με άκουσαν. Ηταν στοχευμένη η τοποθέτηση της κας Κωνσταντοπούλου. Η στόχευση είναι: είναι πιθανόν να μην μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό που η κοινωνία επιθυμεί. Ερχεται και προκαταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει κουκούλωμα. Τι δεν κάναμε; Τι κάναμε να κουκουλώσουμε; Να μας πείτε. Εγώ θέλω να βγεί η αλήθεια.”, είπε χαρακτηριστικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ρεζιλίκια της Προανακριτικής – Απόλυτος ευτελισμός για τη Βουλή

Καυγάδες χωρίς τέλος! Γελοίο και χοντρό είπε ο Κασιδιάρης τον Βενιζέλο – “Θηλυκό Ιαβέρη”, αποκάλεσε την Κωνσταντοπούλου ο Βενιζέλος

Απίστευτος διάλογος: Κωνσταντοπούλου: «Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;» – Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς»

Τα έσπασε όλα μέσα στην Προανακριτική ο Ηλίας Κασιδιάρης – “Είσαι γελοίος και χοντρός”, φώναζε στον Βενιζέλο!

Χαμός στην Προανακριτική! Ο Βενιζέλος βγήκε έξω από την αίθουσα και είπε: Υπάρχει πρόβλημα τεστοστερόνης!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version