Site icon NewsIT

Μαρκόπουλος στον ΣΚΑΙ: “Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”

29.05.2013 | 07:28
Μαρκόπουλος στον ΣΚΑΙ: “Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Εύβοιας, Κώστας Μαρκόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ και έκανε σαφείς τις προθέσεις του για τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΙ στις 19:00 ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως σε ένα ενδεχόμενο η κυβέρνηση να χρειαστεί ψήφο εμπιστοσύνης, τότε θα παρέχει αυτή την ψήφο.

Ο κ. Μαρκόπουλος με αυτή τη δήλωση πλέον είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία και έτσι η κυβέρνηση αποκτά έναν επιπλέον βουλευτή στην πλειοψηφία που διαθέτει ήδη η τριτοκομματική κυβέρνηση.

Αναφορικά με το θόρυβο για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε πως δεν προτίθεται να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, που θα έρθει στη Βουλή πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνος με την επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως η χώρα έχει ισχυρό νομοθετικό πλαίσιο για τα φαινόμενα του ρατσισμού και δεν χρειάζεται επιπλέον νέο νομοσχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κώστας Μαρκόπουλος στον ΣΚΑΙ: “Ο ένας προσπαθούσε να κρατήσει τον άλλο να μείνουμε στο κόμμα” – “Το non paper κατασκευάστηκε από το γραφείο Καμμένου!”

Γυρνάνε πίσω στο… μαντρί της ΝΔ

Κάθε μέρα, κι ένας! Έφυγε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Κώστας Μαρκόπουλος

“Δώρο” Μαρκόπουλου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version