Πολιτική

Μάζευαν υπογραφές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά τους συγκράτησε ο Μεϊμαράκης

Μετά τις παλινωδίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου μέσα στη Βουλή που έχουν προκαλέσει την οργή και όλης της κυβέρνησης, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να αρχίσουν να μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής.

Έτσι λοιπόν ακόμα και μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές, προκειμένου να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών συγκεντρώθηκε όπως ορίζει ο κανονισμός και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πήγαν στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Εκείνος ωστόσο “πάγωσε” τη διαδικασία ζητώντας από τους βουλευτές του να κρατηθούν. Φαίνεται πως ο κ. Μεϊμαράκης κρατάει ακόμα αυτό το χαρτί στο συρτάρι του και το βλέμμα του είναι στο σημερινό ραντεβού του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντιπολίτευσης: Δηλητηριάσατε την πολιτική ζωή με το τεράστιο ψέμα του παράνομου φορτίου
«Σήμερα καταρρίπτονται με πάταγο οι ασυναρτησίες σας», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και μίλησε για «παλαβομάρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής