Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Με φιλετάκια και σολομό “γιόρτασαν” τη συμφωνία με τη τρόικα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Με φιλετάκια και σολομό “γιόρτασαν” τη συμφωνία με τη τρόικα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ξεχάστε το καταθλιπτικό κλίμα που επικρατούσε στις πτήσεις του πρωθυπουργικού Gulfstream κάθε φορά που ο Αντώνης Σαμαράς “πετούσε” για Βρυξέλλες. Αυτή τη φορά, το κλίμα ήταν αλλιώς! Τόσο που άλλαξε και το μενού!

Χαμόγελα και ικανοποίηση επικράτησαν στην πτήση για Βρυξέλλες, με τον πρωθυπουργό να εκφράζει πολλές φορές στους συνεπιβάτες του, Γιάννη Μανιάτη, Χρύσανθο Λαζαρίδη, Κωστή Χατζηδάκη, Σίμο Κεδίκογλου και τον διπλωμάτη κ. Βασιλόπουλο την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την τρόικα, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Και στο πλαίσιο της χαράς αυτής πήγε περίπατο και… λιτότητα την οποία ακολουθούσαν πιστά στο Gulfstream. Και ενώ τόσο καιρό σερβίρονταν σαντουιτσάκια και ξηρά τροφή, ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους γεύματα… πρώτης θέσεως, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Ορισμένοι προτίμησαν τα φιλετάκια α λα κρεμ, άλλοι που νήστευαν τη μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό και ένας τον σολομό.

Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, απουσία εφημερίδων, ο Αντώνης Σαμαράς μελετούσε φακέλους και συζητούσε με τους υπουργούς για το θέμα της Ουκρανίας.

Μόλις έφθασε στις Βρυξέλλες και στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματο, τον περίμενε μια έκπληξη: όλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη συμφωνία με την τρόικα και όχι μόνο.

“Δεν ήταν λίγοι που του έδιναν συγχαρητήρια και για τους χειρισμούς της ελληνικής προεδρίας. Ένας μάλιστα ηγέτης τού είπε: «Κάθε λίγο και λιγάκι καταφέρατε να κλείνετε και ένα θέμα, όπως την τραπεζική ένωση, τη μετακίνηση των εργαζομένων και πολλά άλλα»”, καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Η ΕΕ είναι ενωμένη απέναντι στην ουκρανική κρίση

Το χρυσό καραβάκι του Αντώνη Σαμαρά

Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στο φρέσκο γάλα – Κλειδί η παστερίωση

Η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να γίνει με ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες στο περιθώριο

Αυστηρές προειδοποιήσεις από την τρόικα για τις ελληνικές τράπεζες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε