Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Με μπρελόκ πιστεύει ο Σκορδάς πως θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας

Με μπρελόκ πιστεύει ο Σκορδάς πως θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας

Γέλιο μέχρι δακρύων έχει προκαλέσει ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Σκορδάς, ο οποίος βρέθηκε σήμερα ενώπιον της Εξεταστικής της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο κ. Σκορδάς, ο οποίος ήταν Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από το 2010 έως το 2012 κατάφερε να δείξει ότι υπήρχε λύση για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων αλλά το “άτιμο” ελληνικό κράτος δεν δίνει τη δυνατότητα αυτή.

Την ώρα της εξέτασής του από τα μέλη της Εξεταστικής, ο κ. Σκορδάς έβγαλε από την τσέπη του ένα μπρελόκ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας προς τους εμβρόντητους βουλευτές πως είναι ένα μπρελόκ του ΕΛΚ και πως τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα να το φτιάξουν και να το πουλάνε για να έχουν έσοδα.

Με βάση αυτή την αναφορά του κ. Σκορδά θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς πως αυτή είναι η πρότασή του για να ξεχρεώσει η Νέα Δημοκρατία από τα θαλασσοδάνεια.

Που σημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία χρωστάει γύρω στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Με ένα ευρώ το μπρελόκ σημαίνει πως θα πρέπει να πουλήσει 120 εκατομμύρια μπρελόκ, που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουν και εξαγωγές. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε