Site icon NewsIT

Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος

12.12.2013 | 12:28
Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβε στην τρόικα την άρνηση της κυβέρνησης για νέα μέτρα λιτότητας, για πλειστηριασμούς και ομαδικές απολύσεις.

Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

εμμένει στις θέσεις του για τη μη λήψη οριζόντιων δημοσιονομικών μέτρων, για τους πλειστηριασμούς, τις ομαδικές απολύσεις και σε άλλα κοινωνικά ευαίσθητα κοινωνικά θέματα

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε στα μέλη της τρόικας ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ώστε να σταματήσει να υπάρχει αβεβαιότητα και το κλίμα που δημιουργείται γύρω από το αν η Ελλάδα τα καταφέρνει ή όχι.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βοηθήσει και την κυβέρνηση στο έργο της, αλλά και την έλευση επενδύσεων στη χώρα, επισήμανε.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε στους συνομιλητές του τις απόψεις του για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ότι εμμένει στις θέσεις του για τη μη λήψη οριζόντιων δημοσιονομικών μέτρων, για τους πλειστηριασμούς, τις ομαδικές απολύσεις και σε άλλα κοινωνικά ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Διαβάστε επίσης:
Γερμανικός τύπος: Όταν στην Ελλάδα σβήνουν τα φώτα

”Δεν πίεσε η τρόικα για αποφάσεις υπέρ τραπεζών”

Απελπισία! 18.000 υποψήφιοι για 390 θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

Παγώνει το χρέος στη ΔΕΗ για όσους ξεπαγιάζουν χωρίς ρεύμα

Πέφτουν Χρηματιστήριο και spreads – Πετάει το ευρώ

Επισημοποιήθηκε το κούρεμα καταθέσεων ακόμα και κάτω από 100.000 ευρώ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version