Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μεϊμαράκης: Υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ αλά “λεφτά υπάρχουν”

Μεϊμαράκης: Υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ αλά “λεφτά υπάρχουν”

«Βαγγέλη γερά πάμε για πρωτιά» φώναζαν οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά την προεκλογική του ομιλία στο Κάραβελ.

Από το βήμα, ενώπιον του ακροατηρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξήγησε πως «ιστορικά, (η ΝΔ), πάντα έχει δικαιωθεί» ασκώντας κριτική στις ανεφάρμοστες προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ παραλληλίζοντάς τις με εκείνες τις… «υποσχέσεις» το 2009 «λεφτά υπάρχουν».

«….Όλα κρίνονται όπως πολύ καλά ξέρετε στις κάλπες. Και οι κάλπες κλείνουν την Κυριακή το βράδυ. Μέχρι τότε πρέπει να δώσουμε τη μάχη και να πείσουμε αυτούς που από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι σήμερα είναι αναποφάσιστοι, αλλά και τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που το 2012 επέλεξαν ψήφο διαμαρτυρίας στηρίζοντας ευκαιριακά κόμματα. Να τους πείσουμε ότι μια κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ. μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και να υλοποιήσει το σχέδιο ανάκαμψης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «…Το κλίμα φόβου συντηρείται δυστυχώς από τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και από τις ασάφειες των προτάσεών του. Απειλούν πως θα προχωρήσουν σε κινήσεις που τρομοκρατούν στο τέλος τους πολίτες. Και δεν αποσαφηνίζουν τις προθέσεις τους. Δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει αυτή η εικόνα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε