Πολιτική

Μέρκελ σε Σαμαρά: Το κλίμα άλλαξε για την Ελλάδα!

- "Μου λένε πολλοί ευρωπαίοι ηγέτες ότι αλλάζετε προς το καλύτερο"
- Η γερμανίδα καγκελάριος ενημερώθηκε από Στουρνάρα και Χατζηδάκη για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
- 50 λεπτά κράτησε η συναντηση - Όλο το παρασκήνιο

Στα γραφεία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας έγινε η 50λεπτη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Η κα Μέρκελ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις όσον αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές και τα μέτρα και ενημερώθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Η κα Μέρκελ επεσήμανε στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την Ελλάδα στην Ευρώπη, κάτι το οποίο, όπως είπε, διαπιστώνει και η ίδια στις επαφές που έχει με ευρωπαίους ομολόγους της.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη στενή επικοινωνία τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

50 λεπτά κράτησε η συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1