Site icon NewsIT

Η Μερσεντές δημόσιου άνδρα σπάει τα κοντέρ και ο οδηγός της κάνει γενετήσιες χειρονομίες στην Εθνική Οδό!

27.04.2015 | 18:50
Η Μερσεντές δημόσιου άνδρα σπάει τα κοντέρ και ο οδηγός της κάνει γενετήσιες χειρονομίες στην Εθνική Οδό!

Αυτοί είναι δημόσιοι άνδρες και όχι οι ...λαπάδες που σέβονται τους νόμους. Το προφίλ του μας το περιέγραψε συνεργάτης μας που τον συναπάντησε στην Κορίνθου – Αθηνών στις 3.30 περίπου το απόγευμα. 

Καθόταν στο πίσω κάθισμα μιας σκούρας Μερσεντές 320 (ο αριθμός κυκλοφορίας στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) αλλά δεν μπορούσες να τον διακρίνεις επειδή κάθε Ελληνας που σέβεται τον εαυτό του κυκλοφορεί με φιμέ τζάμια, και συνοδευόταν από ένα γρήγορο Σκόντα Οκτάβια με μπλε φανό που αναβόσβηνε.

Ο οδηγός του έβαζε φωτιά στην άσφαλτο ξεπερνώντας τα 180 χιλιόμετρα την ώρα και προσπερνούσε από δεξιά το συνεργάτη μας που ήταν στην αριστερή λωρίδα με 130 περίπου και προσπερνούσε άλλο ΙΧ.

Μάλιστα ο καλαναθρεμένος και ευγενέστατος οδηγός της Μερσεντές, του βιαστικού δημόσιου άνδρα, έδειξε όλη την αγωγή του κάνοντας τη γνωστή νεοελληνική γενετήσια χειρονομία. Ο συνεργάτης μας δεν μπορεί να πει αν ο βιαστικός δημόσιος άνδρας είδε ή όχι τον οδηγό του να χειρονομεί. Δεν παίρνει όρκο.

Γιατί εκείνη τη στιγμή ακολουθούσε μία BMW 7,45 που κινιόταν με ταχύτητα μικρότερη από το όριο, τη συνόδευαν δύο Σκόντα Οκτάβια (ένα εμπρός και ένα πίσω) και προπορευόταν μοτοσυκλετιστής της τροχαίας. Και την BMW η Μερσεντές την προσπέρασε από δεξιά με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

ΥΓ. Με την ευκαιρία ο Κάλχας ρωτά: Οι δύο θωρακισμένες BMW πουλήθηκαν, είναι παροπλισμένες ή κυκλοφορούν ακόμα;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version