Site icon NewsIT

Το νερό του Τσίπρα και το… διαγώνισμα του Φίλη: Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ)

25.09.2015 | 14:47
Το νερό του Τσίπρα και το… διαγώνισμα του Φίλη: Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ)

Μόνο πανηγυρική δεν ήταν η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Τα μέλη της κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής (20.09.2015) είδαν τον Αλέξη Τσίπρα... "κρανιωμένο" αλλά και... διψασμένο (πάλι).

Μπορεί ο πρωθυπουργός να έφτασε με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση στη Βουλή για την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, αλλά οι υπουργοί του τον περίμεναν χαλαροί και χαμογελαστοί. Μάλλον δεν ήξεραν πως είχε σκοπό να τους… κατσαδιάσει. Μπήκαν λοιπόν όλοι στην αίθουσα λίγο πριν το ρολόι δείξει 12:00 και αφού δόθηκε λίγος χρόνος για τις απαραίτητες φωτογραφίες και τα πλάνα, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε το λόγο.
Από την πρώτη στιγμή ήταν σαφής: δεν υπάρχει χρόνος! Τον άκουσαν οι υπουργοί του, δεν… ίδρωσε τ’ αυτί τους. Το ήξεραν πως ο χρόνος πιέζει. Αλλά αυτό που θα επακολουθούσε, δεν το περίμεναν. “Δεν είστε μόνιμοι” είπε ο πρωθυπουργός και χτύπησε το πρώτο καμπανάκι. Και μετά ήρθε η… καμπάνα: τελειώνετε με την… παρέλαση από τα κανάλια, αυτή είναι η δουλειά άλλων και όχι των υπουργών. Η δουλειά σας είναι στα υπουργεία και όπου αλλού χρειάζεται η κοινωνία. Αυτό κι αν ήταν χτύπημα.
Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση του υπουργικού (φυσικά οι διάλογοι είναι φανταστικοί)
























Πηγή Φωτογραφιών: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version