Τρίτη, 30 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μετά το παράλληλο πρόγραμμα… γλέντι για τον Πολάκη στον Πειραιά! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου για το παράλληλο πρόγραμμα είχε… σκληρό ροκ και μία νέα μετωπική σύγκρουση μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από αυτή τη δύσκολη νύχτα, λοιπόν, ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης το… έριξε έξω!

Για το παράλληλο πρόγραμμα ήταν η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή το Σάββατο, σε… τιτανομαχία μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξελίχθηκε. Ο οποίος επιχείρησε να «πικάρει» τον πρωθυπουργό με την ατάκα: Αν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου εδώ θα σας έλεγε “Τσίπρας και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”».

Το νομοσχέδιο, πάντως, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) επί της αρχής, στα άρθρα, στο σύνολό του και στις τροπολογίες του, μετά από πρωτολογίες, δευτερολογίες και… ατελείωτες κόντρες.

Όταν, λοιπόν, τελείωσαν όλα, οι βουλευτές έσπευσαν να… χαλαρώσουν. Σάββατο βράδυ ήταν άλλωστε κι ένας από εκείνους που μετά τη Βουλή συνέχισαν το βράδυ τους ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βρέθηκε με μεγάλη παρέα σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Πειραιά.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του… κεφιού, ενώ η λεζάντα που τις συνοδεύει είναι η εξής: “Μετά την υπερπροσπάθεια και τη νίκη με όλη την ομάδα που ήταν πίσω από το νομοσχεδιο και έδωσε ψυχή και καρδιά 1,5 μήνα τώρα, το γλεντάμε στον Πειραιά“.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτό Facebook / Παύλος Πολάκης

Φωτό Facebook / Παύλος Πολάκης

Φωτό Facebook / Παύλος Πολάκης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε