Τρίτη, 27 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου οι υποψηφιότητες για τη Νέα Δημοκρατία

Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου οι υποψηφιότητες για τη Νέα Δημοκρατία

Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου θα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους όσοι επιθυμούν να μπουν στην κούρσα της διαδοχής για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπη της Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου το κόμματος.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων θα είναι ως το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, ξεκινώντας από αύριο. Οι υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων θα υποβληθούν στο γραφείο του προέδρου της ΚΕΦΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι για να διεκδικήσουν την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας θα παραλαμβάνουν αντίγραφο του καταλόγου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και του τελευταίου Εθνικού Συνεδρίου/
Η προθεσμία για την υποβολή τυχόν ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων θα είναι μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, ξεκινώντας από τις 3 του επόμενου μήνα.
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίασή της θα αποφασίσει για την ημερομηνία των εκλογών στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε