Πολιτική

Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην ομιλία που έκανε ο Τσίπρας… not! video, pics

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μια μέρα μετά την βαριά ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές και το κλίμα το... έλεγες και "βαρύ".

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα της Δευτέρας, 27.05,2019, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως στην αίθουσα “βλέπει” πείσμα για τις μάχες που έρχονται και όχι “σκυθρωπά πρόσωπα”.

[read4more]

Ο πρωθυπουργός βεβαίως θέλει να συσπειρώσει το κόμμα του -και κατ’ επέκταση τους ψηφοφόρους του- πριν τις εκλογικές μάχες που έρχονται κι αυτό είναι φυσικά θεμιτό. Για να μην πούμε και… αναγκαίο, μετά την πολύ βαριά ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, την μεγαλύτερη στα χρονικά σε ευρωεκλογές.

Ωστόσο παρά τα όσα “είδε” ο Αλέξης Τσίπρας, ο τηλεοπτικός φακός και τα φωτογραφικά καρέ “είδαν”… κάτι άλλο.

“Είδαν” το κλίμα να είναι “βαρύ”, “είδαν” σκυθρωπά πρόσωπα, “είδαν” σκεπτικά βλέμματα γεμάτα προβληματισμό.

Όλα αυτά γίνονται αντιληπτά τόσο από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, όσο και από τα πλάνα του βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ακόμη και στο τέλος της ομιλίας του, το χειροκρότημα ήταν μεν θερμό, αλλά από πρόσωπα… αγέλαστα!

Δείτε τις εικόνες πριν και κατά την διάρκεια της ομιλίας που εκφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras ke tsipras ke tsipras ke

tsipras ke tsipras ke tsipras ke tsipras ke tsipras ke tsipras ke

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/1217087255126645/

Φωτογραφίες: Intime

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης