Πολιτική

Μίκης Θεοδωράκης: Τον αποχαιρετά ο Κώστας Καραμανλής – «Πολύτιμη πηγή γνώσης οι ζωηρές συζητήσεις μας»

Τις μακρές και «ζωηρές» συζητήσεις τους αλλά και τις μαρτυρίες του από τα ιστορικά γεγονότα των οποίων έγινε μέρος θα κρατά ο Κώστας Καραμανλής από τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτισε τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη με μια δήλωση.

«Θα είναι πάντα παρών» αναφέρει ο Κώστας Καραμανλής για τον Μίκη Θεοδωράκη, αποχαιρετώντας «με συγκίνηση τον κορυφαίο δημιουργό, τον φλογερό αγωνιστή, τον ενεργό πολίτη».

Όλη η δήλωση του Κώστα Καραμανλή για τον Μίκη Θεοδωράκη

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον κορυφαίο δημιουργό, τον φλογερό αγωνιστή, τον ενεργό πολίτη Θεοδωράκη.

Θα είναι πάντα παρών μέσα από το πλούσιο έργο του, από τα αθάνατα τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε.

Προσωπικά κρατώ ως πολύτιμη πηγή γνώσης τις μακρές και ζωηρές συζητήσεις μας, τη μαρτυρία του για ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία του τόπου μας.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά  μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα