Πολιτική

Μητρόπουλος: Τις επόμενες εβδομάδες κάνουμε κόμμα! Μιλάω με Ζωή και Βαρουφάκη

Έρχεται νέο κόμμα; Έτσι υποστηρίζει ο πρώην υπουργός, Αλέξης Μητρόπουλος και μάλιστα είπε ότι συνομιλεί και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Star είπε: «Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο. Μιλάμε, συζητάμε, σε κάποια συμφωνούμε και σε κάποια χρειάζεται να λειάνουμε κάποιες θέσεις με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη».

Ο πρώην υπουργός είπε ότι θα προτείνει «περήφανη πατριωτική διαπραγμάτευση με όλα ανοιχτά, αν δεν πετύχουμε, πατριωτική έξοδο από την κρίση» ενώ άφησε ανοικτή και την πόρτα για συζητήσεις ακόμα και με το ΚΚΕ.

Τέλος, ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι το κόμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς εβδομάδες. «Είμαστε υπό συζήτηση. Είμαστε σε δημιουργικές συζητήσεις, κοιτάμε τι υπάρχει διαθέσιμο. Δεν πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που οι δανειστές πλάσαραν σε δικούς μας πολιτικούς, που ήταν ανέτοιμοι να δώσουν μια υπερβατική λύση».
 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Κωστής Χατζηδάκης: Θα δώσουμε μέχρι εκεί που αντέχουμε - Το φθινόπωρο έρχεται μείωση άμεσων φόρων
«Δεν ήταν μια καλή στιγμή επικοινωνιακά» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τις δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών της ΝΔ για αυξήσεις και στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης