Πολιτική

Μητσοτάκης: Η τρυφερή στιγμή με την κόρη του – Το φιλί που “έλιωσε” το Περιστέρι [video]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Περιστέρι με τον... πιο γλυκό τρόπο και πρωταγωνίστρια την κόρη του, Δάφνη!

Είναι η στιγμή που ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ολοκληρώσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, πριν τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαίου.

[read4more]

Μια ομιλία που κινήθηκε κατά βάση στο πρόγραμμα του κόμματος για την επόμενη μέρα στη χώρα και από την οποία δεν έλειψαν οι επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο κατάμεστο “Ανδρέας Παπανδρέου”, στο Περιστέρι, βρίσκονταν μια σειρά από πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, αλλά και δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Η βραδιά όμως είχε και άρωμα… οικογενειακό, αφού στο πλευρό του αρχηγού της ΝΔ ήταν και η κόρη του, Δάφνη, η οποία του κρατούσε συνεχώς το χέρι πριν εκείνος ανέβει στο βήμα για την ομιλία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κόρη του, Δάφνη

dafnh
Φωτογραφία: Intime
Μητσοτάκης
Φωτογραφία: Intime

Της έδωσε τα λουλούδια και την φίλησε στοργικά

Στο τέλος της ομιλίας του, δύο παιδάκια του έδωσαν δύο ανθοδέσμες, τις οποίες ο αρχηγός της ΝΔ… ήξερε πού θα δώσει!

Αμέσως έκανε νόημα στην κόρη του να πάει κοντά του, της έδωσε τα λουλούδια και την φίλησε στοργικά στο κεφάλι.

Δείτε καρέ – καρέ τις εικόνες

dafnh
Φωτογραφία: YouTube
dafnh
Φωτογραφία: YouTube
dafnh
Φωτογραφία: YouTube

Δείτε το βίντεο (σ.σ. μετά το 38.00)

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τα Τέμπη: Δικαιοσύνη απονέμουν οι δικαστές, ούτε τα κόμματα, ούτε οι πανελίστες, ούτε οι σατυρικές εκπομπές
«Διαχωρίζουμε τους πολίτες που απαιτούν και θέλουν δικαιοσύνη, από τα κόμματα που θέλουν εργαλειοποίηση» ξεκαθάρισε ο Παύλος Μαρινάκης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Η Τουρκία στον ΟΗΕ για καταπάτηση δικαιωμάτων «τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη και τα Δωδεκάνησα»
Επιπλέον, η Άγκυρα κατήγγειλε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και «για τους Τουρκοκύπριους» από τη μη διεθνή αναγνώριση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου»
Η ελληνική και η τουρκική σημαία
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Η συγκλονιστική παρέμβαση του λαού θα σφραγίσει τις πολιτικές εξελίξεις»
«Μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις η κυβέρνηση είναι πλήρως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού» λέει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ
Η τραγωδία στα Τέμπη
Φάμελλος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Θα επαναφέρουμε τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας μετά τα συλλαλητήρια
Ο Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε ότι «είναι παγιωμένη η άποψη στην κοινωνία ότι υπάρχει σχέδιο συγκάλυψης μετά τα Τέμπη» και χρέωσε στον πρωθυπουργό «την κρίση αξιοπιστίας στη Δικαιοσύνη»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος