Πολιτική

Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Βασικός πυλώνας του προγράμματός μας η Πράσινη Ελλάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε σε ανάρτηση του στο Twitter τις τέσσερις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον. 

«Η Πράσινη Ελλάδα αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματός μας» τονίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως επισημαίνει, η ΝΔ έχει ως βασικό πυλώνα του προγράμματος της την «Πράσινη Ελλάδα», «ώστε μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές να ενισχύσουμε την ενεργειακή ασφάλεια της πατρίδας μας, αλλά κυρίως να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο περιβάλλον».

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή