Πολιτική

Μητσοτάκης για πτήση Ryanair: «Αρκετά με τη Λευκορωσία» – Θέτει το ζήτημα στη Σύνοδο Κορυφής

Για μια άνευ προηγουμένου, σοκαριστική πράξη, κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter για την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair στο Μινσκ, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Βίλνιους.

“Η αναγκαστική προσγείωση ενός εμπορικού αεροσκάφους με σκοπό την κράτηση δημοσιογράφου είναι μία άνευ προηγουμένου, σοκαριστική πράξη. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών. Η αυριανή Σύνοδος Κορυφής πρέπει να επικεντρωθεί στην αύξηση της πίεσης στη Λευκορωσία. Αρκετά”. 

Click4more: Σάλος στην Ευρώπη με την «απαγωγή» αεροπλάνου που κατευθυνόταν από την Αθήνα στη Λιθουανία

Ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας (24.05.2021) για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για παραίτηση Παπαδημητρίου: «Υπάρχουν ερωτήματα για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς – Άδικο να αποδίδουμε ευθύνες στον Σταϊκούρα»
«Δεν έχει ευθύνη για τη σύνταξη του πορίσματος, αυτό το κάνουν οι επιστήμονες» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης
Γεραπετρίτης: «Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη και Τραμπ εν ευθέτω χρόνο – Σταθερά καλή σχέση και ανοιχτοί δίαυλοι με τις ΗΠΑ»
«Είναι ήδη δομημένη η σχέση από την πρώτη θητεία του Αμερικανού Προέδρου. Νομίζω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν θα υπάρξει και η δεύτερη συνάντηση» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση Real Polls: 19,9% θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό, 70,2% λέει όχι σε νέο κόμμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Το 29,8% θεωρεί ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει τις πιο ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας είναι το κόμμα το οποίο «κερδίζει» τις προτιμήσεις των πολιτών λόγω της αρχηγού του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Με μεγάλη προχειρότητα το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Θα απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι που υποκύπτουν σε λάθη
«Στον νέο νόμο που θα φέρουμε στο υπουργικό συμβούλιο της 28ης Απριλίου θα περιλαμβάνονται και απολύσεις για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι υποκύπτουν σε λάθη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Βουλή