Πολιτική

Μητσοτάκης για Τραγάκη: Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος δήλωσε πως στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά ο γιος του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τον Παναγιώτη Τραγάκη εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Twitter: “Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής”.

Στη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Γιάννης Τραγάκης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Εχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Εχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Prorata: Ξεκάθαρη πρωτιά για ΝΔ – Δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας, ελεύθερη πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Το 70% πιστεύει πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 86% δεν είναι ικανοποιημένο με την προσπάθεια της Κυβέρνησης ώστε να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών
Εκλογές
Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για παράνομη μεταφορά φορτίου – Κατάκτηση για τη χώρα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Τα τρένα σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι ήταν το 2023» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο δικαστήριο τη χώρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης