Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Κουφοντίνας παραμένει καθοδηγητής – Ως εδώ!

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο twitter αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη βόλτα που έκανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο κέντρο της Αθήνας. Έκλεισε μάλιστα την ανάρτησή του με το hashtag ως εδώ.

Μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου τον Σεπτέμβριο του ’89 ο Παύλος Μπακογιάννης, προκάλεσε σάλο το απόγευμα της Τετάρτης (02.01.2019). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter.

[read4more]

Χαρακτήρισε τη βόλτα του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη «στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματά του», «μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους». Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο “Λουκάς” της 17Ν βρίσκεται εκτός φυλακών με νέα άδεια και δικαίωμα να κινείται σε όλο το νομό Αττικής.

«Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζί τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας στην ανάρτησή του το hashtag #ωςεδώ.

Η Νέα Δημοκρατία

Στη βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας αντέδρασε με ανακοίνωσή της και η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως δεν υπάρχει προηγούμενο ένας καταδικασμένος και αμετανόητος τρομοκράτης να κάνει «περιχαρής βόλτα» στους δρόμους όπου έχει σκοτώσει.

«Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου αμετανόητος τρομοκράτης -που έχει καταδικασθεί 11 φορές σε ισόβια- να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που σκότωνε εν ψυχρώ ανθρώπους, απολαμβάνοντας την πολλοστή άδεια που του δόθηκε για να βγει από τις φυλακές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή