Site icon NewsIT

Μητσοτάκης σε Καραλή: «Μπράβο Μανόλο! Πέτα όλο και πιο ψηλά πάντα με το χαμόγελό σου»

25.08.2024 | 20:57
Μητσοτάκης σε Καραλή: «Μπράβο Μανόλο! Πέτα όλο και πιο ψηλά πάντα με το χαμόγελό σου»

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, Τρίτη 30 Ιουλίου 2024. Στην συνεδρίαση παρουσιάστηκαν τρία νομοσχέδια. Το πρώτο του υπουργείου Δικαιοσύνης και αφορά σε παρεμβάσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την εφαρμογή του νέου δικαστικού χάρτη. Το δεύτερο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης αποβλήτων και το τρίτο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του Εμμανουήλ Καραλή στο άλμα επί κοντώ, θέλησε με μήνυμα του να στείλει τα δικά του συγχαρητήρια στον χάλκινο Ολυμπιονίκη.

Συγκεκριμένα ο Εμμανουήλ Καραλής με ένα εκπληκτικό άλμα στα 6 μέτρα, κατάφερε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Diamond League, με τον Έλληνα πρωταθλητή να καταφέρνει να σπάσει άλλο ένα ιστορικό επίτευγμα. Όπως είναι λογικό ο πρωθυπουργός της χώρας δεν γινόταν να μην συγχαρεί τον 24χρονο αθλητή.

«Μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε και ο πρώτος Έλληνας άλτης που περνά τα 6 μέτρα στην ιστορία του επί κοντώ. Μπράβο Μανόλο! Πέτα όλο και πιο ψηλά. Και πάντα με το χαμόγελό σου!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το εξωπραγματικό του άλμα, ο Καραλής τερμάτισε στην 3η θέση, ωστόσο η επίδοση του ήταν ιστορική.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version