Δευτέρα, 19 Αυγ.
28oC Αθήνα

Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Καλύτερα να μην κάνουμε επίσημη δήλωση…

Φωτογραφί: Eurokinissi
Φωτογραφί: Eurokinissi

Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει συνάντηση από τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο λίγο μετά την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λίγο αφού δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αντίθετα απ’ ό,τι συμβαίνει συνήθως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να μη γίνει η καθιερωμένη δήλωση των δυο ανδρών μπροστά στις κάμερες. Ένα αίτημα που ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε δεκτό.

«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε για το χρόνο σας. Η κατάσταση στη χώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και θα προτιμούσα ενόψει και της συγκυρίας να μην κάνουμε κάποια επίσημη δήλωση, να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε κατ’ ιδίαν» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενημέρωση, επί της ουσίας έκανε δεκτό το αίτημά του και από την αίθουσα βγήκαν δημοσιογράφοι, κάμεραμεν και φωτορεπόρτερ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε