Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν κοιμάμαι τα βράδια λόγω των απολύσεων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο νεος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει άλλη μια συνέντευξη στο διεθνές πρακτορείο Bloomberg και μεταξύ άλλων λέει ότι έχει χάσει τον ύπνο του τα βράδια, απαντά ότι δε νομίζει ότι είναι ο πιο αντιδημοφιλής υπουργός και επιμένει ότι οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι μεταρρύθμιση.

“Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι. Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματικής απόψεως. Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του. Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του”, είναι μια από τις φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Bloomberg: Η αναμενόμενη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου την επόμενη εβδομάδα θα αποτελέσει και το «πρώτο τεστ» της νέας κυβέρνησης συνασπισμού

Λέει επίσης ότι: “Υπάρχουν αρκετοί αντιδημοφιλείς πολιτικοί. Αν κοιτάξετε, θα δείτε ότι ο κόσμος ξέρει. Είναι αυτοί που οδήγησαν σε αυτό το υπερδιογκωμένο κράτος. Είναι πιο αντιδημοφιλείς από εμένα. Προσωπικά υποστηρίζω τις συγκεκριμένες θέσεις εδώ και εννέα χρόνια”.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υποστηρίζει ότι: “Υπάρχει μία σιωπηρή πλειοψηφία η οποία ελπίζει ότι θα λάβει χώρα μία πραγματική μεταρρύθμιση του δημοσίου. Είναι αυτοί που έχουν “καταπιεί” την όλη δημοσιονομική προσαρμογή. Εχουμε 1,3 εκατομμύρια ανέργους από τον ιδιωτικό τομέα”.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει βέβαιος ότι το πολυνομοσχέδιο θα υπερψηφιστεί αλλά όχι χωρίς προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαψεύδει ο Κ. Μητσοτάκης ότι εξαιρούνται οι αποσπασμένοι υπάλληλοι στα υπουργεία από την κινητικότητα

ΔΗΜΑΡ: Ο Μανιτάκης δεν αποσκοπούσε στην τυφλή μετακίνηση δημοσίων υπαλλήλων

Η Ντόρα απασφάλισε: Θα ψηφίσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο!

Χάος στο ΕΣΥ! Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι – Ποιες μέρες παγώνουν τα νοσοκομεία

24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου

4.200 σε κινητικότητα μέχρι τέλος Ιουλίου – Αιχμές Μητσοτάκη κατά Μανιτάκη: Δε βρήκα ούτε ένα όνομα για την κινητικότητα

Απολύσεις στο Δημόσιο: Δεν είναι μόνο αριθμοί – Έχουν πρόσωπο – ΦΩΤΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε