Πολιτική

Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση – Κανένας εφησυχασμός

Στους βουλευτές του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ζήτησε να είναι σε εφησυχασμό και να μην δείξουν αλαζονεία..

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα, κανένα από τα αποτελέσματα δεν προσμετρώνται και όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή».

«Στις εκλογές νίκησε ο ρεαλισμός και ο πραγματισμός και ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η ΝΔ επικράτησε ακόμα και σε λαϊκές συνοικίες της Αθήνας που κάποιοι θεωρούσαν κάστρα της αντιπολίτευσης.

«Ήμουν σίγουρος», είπε ακόμα «ότι η μεγάλη προσπάθεια θα κέρδιζε την επιβράβευση των πολιτών».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών «μας γεμίζει ευθύνη» και πως υπάρχει μόνο μια πρόταση διακυβέρνησης στον τόπο και αυτή είναι η αυτοδύναμη ΝΔ.

mitsotakis

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση», υπογράμμισε και τόνισε ότι αντίπαλος είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση αλλά και τα προβλήματα των πολιτών.

mitsotakis

Παράλληλα ζήτησε από τα στελέχη του να σιγουρευτούν ότι θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή προσέλευση.

mitsotakis nd grafeia

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους βουλευτές του να επιδείξουν μετριοπάθεια σεμνότητα και έμφαση στον θετικό προγραμματικό λόγο και να αφήσουν τους άλλους να τσακώνονται για το ποιος θα είναι αντιπολίτευση.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης